۴ پاسخ

سلام خانمی تو تغذیه ات رعایت کن بعدم یکم شکمش دور نافش با روغن زیتون ماساژ بده.ب حالت دو چرخه سواری پاهاشو ورزش بده و درنهایت مقعدش رو هم با روغن ماساژ بده نرم شه

من دخترم اینجوری میشد پاهاش و با دستم میگرفتم از زانو خم میکردم یه کوچولو فشار میدادم داخل شکمش یعنی زانوش که خم میشد رون پاهاشو یکم فشار میدادم به شکمش خودش زور میزد راحت هم بادش خالی میشد هم پی پی میکرد باید چندثانیه فشار بدی بعد ول کنی چندثانیه استراحت کنه دوباره فشار بدی ولی محکم فشار نده در حدی که یه کوچولو به شکمش فشار بیاد بتونه راحت زور بزنه اینجوری کمکش میکنی دخترمن که راحت میشپ اینجوری تقریبا پنج دقیقه اینکارو تکرار میکردم

دیگه با همین اتفاقاس که بچه تکامل پیدا میکنه دیگه این اتفاق نرمالیه که باید بیوفته کمک کنی که اذیت نشه تکامل دیر تر اتفاق میوفته باید روده هاش قوی شه این کار بهش کمک میکنه همه بچه ها هم همینطورین

حتما نفخ کرده
یاهم ک یبوست شده