۴ پاسخ

منم کاری نکردم تنها راه حلش اینه که زیاد چیزایه گرم نخوری و اینکه موقع تولد نوزاد زیاد نپیچونیش با پتو و اینا چون جاش گرم باشه زرد میشه و اینکه تند تند شیر بهش بده و شیر نداشتی چند روزو شیر خشک بده تا دچار کم ابی و زردی نشه خودتم انار و هندونه بخور بعد زایمان

والا من کاسنی خوردم. گرمیجات نخوردم، الان پسرم یه ماهشه بازم زردی داره. اصلا ربطی به خوراک تو بارداری نداره، خودتو خسته نکن. اینم بدون اکثر بچه ها زردی میگیرن😓

ربطی نداره عزیز زردی مال انزیم کبدی بچه اس

منم نکردم و دخترم زردی و گرمی نداشت اما سعی کن چیزای گرم نخوری روزای اخر