۹ پاسخ

18 هفته بری کامل مشخصه

۱۴هفتگی معمولا مشخص میشه مخصوصا ک پسرباشه ولی دقیقترش ۱۸هفتگی توی آنومالی میگن که احتمال خطاتوش خیلی کمتره

هفته ۱۲ میرید برای سونوی ان تی ( ۳ ماهه اول بارداری) ولی معمولأ نمیگن ، ولی تو هفته ۱۳ یا ۱۴ با یه سونوی معمولی معلوم میشه ، تو هفته ۱۸ هم که آنومالی دارید کلأ مشخص شده

سلام عزیزم شما ۱۲ هفتگی باید بری سونو ان تی
۱۸ هفتگی سونو آنومالی. جنسیت بچت تو سونو ۱۸ هفتگی معلوم میشه

برامن ۱۸ هفته نشون داد

از هفته ۱۸ به بعد مشخص میشه
البته تو غربالگری اول اگه دکتر سونوگراف خیلی وارد باشه احتمال میده دختره یا پسر

سلام ۱۸هفته عزیزم

عزیزم هفته ١۵ب بعد

عزیطم ۱۶ تا ۱۸ سونو بری جنسیت ۱۰۰ درصد بهت میگن