۶ پاسخ

نه عزیزم شیرگاو اصلا نباید جایگزین شیرخشک بشه چون ویتانین و املاح شیرخشک رونداره

سلام دخترمنم شیرخشکیه،یک هفته ای بود بهش شیر گاو شروع کردم دادم که یبوست شدید گرفت(چون شیر گاو سنگینه و معده بچه نمیتونه هضم کنه)از دکترش که سوال کردم گفت ‌که میتونی بجای شیرخشک شیر گاو بدی منتهی باید به شیرش نصف ابجوش اضافه کنی که حالت رقیق پیدا کنه.

بعد هنوز زوده از شیر خشک هم بخوای بگیریش

جای وعده ها یکی در میون بدش با نبات شیرین کن بدش

حداقل تا هیجده ماهگی شیرخشک ادامه بدین البته میتونی در کنارش شیر پاستوریزه هم بدی

عزیزم‌شیرخشک از گاو بهتره
شیر گاو خوب نیست خیلی سنگینه
و باعث کم خونی میشه