۸ پاسخ

منم دخترمو بردم اینارو داد با امپرازول. منم تاثیر آنچنانی ندیدم قط کردم الان داره بهتر میشه دکتر ب من گف یسره بهش شیر نده وسط شیر خوردنش سینتو بگیر اروغشو بگیر بعد دوباره بده.هر وقت هم حس کردی داره سیر میشه دیگ نده. بچه ها فقط دوست دارن بمکن

قطره کولیکز بدین بهش روزی پنج بار ،هربار ده قطره،قبل از شیر.خیلی خوبه

یه دونه هل رو باز کن و دونه های داخلش رو بریز تو سه چهار قاشق چایخوری آب جوش درش رو بزار دم بکشه و سرد بشه. هر روز این رو به مرور بده بهش از صبح تا شب. بعد دو سه هفته خوب میشه

من پدی لاکت میدم خیلی خوبه

من خیلی قطره جور واجور بهش دادم هیچ کدوم جواب نداد فقط دایمیتکون خیلی خوب بود

دکتربمن گفتش گرمیچرایرانی اصلا نده توش الکل دارع بنظرم ببرید دکتربهتره..دکتدبه دخترمن پدی لاکت دادیه شب یه صبح پنچ قزره وقطره کولیک سه بارقبل شیرخوردن ۸ قطره

سلام گرمیچر خارجی قیمتش چنده

سلام پدی لاکت میدم عالیه