۹ پاسخ

سلامم انشالله ک زایمان راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری، برای ماهم دعا کن عزیزم💗

انشاالله زایمان خوبی داشته باشی عزیزم فاطمه زهرا و خدای مهربون پشت و پناهت توروخدا فردا دعا کن واسم کرونا نداشته باشم فقط سرماخوردگی باشه

عزیزم ان شاالله که زایمان خیلی خوبی داشته باشی.خودت و بچت هم سالم باشین.برای منم دعا کن
راستی طبیعی هستی یا سزارین?

پناه برخداببرانشالله به سلامتی دلخوشی زایمان کنی

ایشا.... که به سلامتی فارغ میشی و نی نی تو بغل میگیری❤

انشاله بسلامتی فارغ بشی..قسمت همه باشه انشاله🤲♥️

سلام گلم انشالله بسلامتی زایمان کنی بچه تو بغل کنی برای بچه منم دعا کن سالم ب دنیاد بیاد

انشا الله نینیتو صحیح و سالم بقل بگیری و رایمان راحت و بی دردسری داشت باشی😍مارو از دعات محروم نکن

انشالله به سلامتی و دل خوش