۷ پاسخ

حتما بده،، وگرنه اسیدمعده نابودمیکنه مری بچتو،، منم پسرم رفلاکس داره آمپرازول 20بهش میدم یک سومشو،، باعث میشع اسیدمعده خنثی بشه،، تا یک سالگی برطرف میشه،،

سلام الکی دارو به بچه نده من دخترم رفلاکس داشت اصلا خوب نشد با دارو خودش کم کم خوب میشه 4 ماه به بعد بایذ تحمل کنی

سلام عزیزم خوبین شما واسه ریفلاکس بچتون بهش قرص باکلوفن دادین یانه ؟دکتر واسه بچه منم نوشته موندم چیکار کنم بهش بدم یا نه

بله من از دو ماهگي هم نكسيوم هم باكلوفن دادم و ميدم همچنان و از وقتي دادم خيلي دخترم بهتر شده الان كم كم دارم قطعش ميكنم با نظر پزشكش چون داره خوب ميشه رفلاكسش
باكلوفن جز داروهاي درماني براي رفلاكس نوزادهاس

بله بده من میدم خیلی ارومش میکنه واسه اسید معدس نکسیوم هم میدم من
بعدشم اگه میخاستی از مامانا بپرسی بدی یا که چرا اصلا بردی دکتر میومدی همینجا خانوما ویزیتت میکردن دیگه

مامان علی باکلوفن ربطی ب اسید معده نداره
برا بقول شما صدمه ندیدن نری از دسته ضداسیدها مث نکسیوم یا امپرازول باید استفاده بشه
باکلوفن خیلی عوارض داره

نه نده اصلا
داروی ریفلاکس موتلیوم و نکسیومه
ای لعنت ب این ریفلاکس