۴ پاسخ

رفلاکس باید زمانش بگذره تا درست بشه دارو بی فایدس من الان دارم به بچم دارو میدم رفلاکس پنهان داره

رفلاکس فقط تا حدودی با دارو کنترل میشه..درمون نداره..تا غذا بردارن خوب بشه..
اگه رفلاکسش شدیده و رو وزنش تاثیر گذاشته ببر

من دخترم رفلاكس پنهان داره و از ٢ماهگي زير نظر دكتر دارو ميخوره حتي همون موقع هم دكتر گفت گلوش به خاطر برگشت اسيد معده سوختگي پيدا كرده و اگر كنترل نشه باعث نرمي حنجره و مشكلات ديگه ميشه پس بايد كنترل بشه تا بچه اذيت نشه تا ٥-٦ ماهگي كه معده نوزاد كم كم بهتر ميشه و ميتونيد بازم با نظر پزشك داروهاشو كم كنيد تا قطع بشه مثل من
من اصلا درك نميكنم كساني رو كه ميگن بزاريد دوره اش بگذره
يعني ميتونن تحمل كنن نوزاد از درد و سوزش معده اذيت بشه؟؟؟؟🙄

سلام پسرم رفلاکس پنهان داره.والا دکتربردم الکی خرج کردم دارو هم دادم بهش فایده ای نداشت .اگه بالا نمیاره با شدت و وزنش خوبه.نبر الکی