۴ پاسخ

حلقه بندازی خیلی خوبه دوسه روزه خوب میشه.
برا واکینش فقط حواست باشع تب نکنه و هر چهار ساعت یه بار دوبرابر وزنش بهش استامینوفن بده

واکسن که اضطراب نداشته باش عزیزم چیزی نیس
استابموقع بده حواست به دمای بدنش باشه حله به امیدخدا
ختنم من حلقه ای ختنه کردن و خیلی خوشگل وزیباشد😄
زودترختنه کن گلم بزرک میشه دردوبیشترحالیش میشه سخته

من سنتی انجامش دادم حلقه انداختن فقط یک روز اول دوسه باز گریه کرد بخاطر سوزشش بعدا گریه نکرد دکتر پماد میده با آستامینوفن ویه قرص خواب آور واسه روز اولش بقیه روزا دردی نداره الان فردا ۸روز میشه و احتمال زیاد برای پسرمن حلقش بیقته اصلا سخت نیست

من فردا میخوام واکسن دوماهگیش و بزنم
نباید اینقدر استرس داشت دیگه پروسه ای هست که باید بگذرونن بعد واکسن هم که استامینوفن میخورن مشکلی پیش نمیاد انشالله
درباره ختنه هم من پسرم ۴۰ روزش بود انجام دادیم به روش حلقه ! من که راصی بودم سر ۷ روز هم حلقش افتاد
ولی نباید بچه بزرگتر میشه ختنه کرد تا کوچیکه سریع انجام بده چون بزرگتر میشن اذیت میشن