۵ پاسخ

عزیزم میک زدن بچه و دوشیدن شیر و ماساژ سینه داخل حموم و استفاده از کمپرس آب گرم باعث میشه مجرایه سینت باز بسه و شیرت جریان پیدا کنه.نگران نباش اگه کوچولوت تعداد پوشکایی ک تو روز خیس میکنه اوکیه پس نگران نباش شیرت به اندازه ای هست ک سیرش بکنه و ب مرور شیرت بیشتر میشه

کم کم زیاد میشه. واسه منم همینجوری بود برای دختر اولم. با شیر دوش بدوش بذار چشمیای سینه ات باز بشن بیشتر بیاد. چیزای بخور که شیر رو زیاد کنه انگور شیر رو خیلی زیاد میکنه اگه نفخ نداری کاهو هم خیلی خوبه

اره من که اصلا نداشتم چند قطره. با شیردوش راه افتاد .شیردوش سوراخ سینتو باز میکنه الانم شیرم زیاده. مرتب شیردوش زدم البته اون اولا ممکنه دردناک باشه برات تحمل کن. اگز شیرت کم بود اب هویج و سبزی ریحان شیرتو زیاد میکنه

سلام به اندازه ای ک لازمشه میخوره کم کم بیشتر میشه .هرچقدر نی نی رشد کنه شیرتون بیشتر میشه .سعی کنین ماهی .ماشعیر میگو‌ مرتب بخورین ک شیر تون بیشتر شه از همه مهمتر استراحت ..

با شیر دوش بدوشش تا سوراخاش باز بشن. خودش کم کم زیاد میشه