۴ پاسخ

الهی دختر منم همینطوری شده هم‌ بغل میخواد البته هنوز نیش نزده ولی خیلی باد کرده لثه ش. الان از مامانم پرسیدم میگه راسته گوسفند کباب کن بده بکشه به لثه ش.

هویج بده دستش تا بکشه روی لثه اش و یکم استا بزن به لثه اش دندونگیرش هم بزار توی فریز سرد شد بده بهش بکشه به لثه هاش

سلام گلم هویج بزار تو یخچال سرد شه بده دستش آروم میکنه این ژلم بگیر عالیه

دوستانی که می گن هویج بده، هویج خیلی خطرناکه که، خطر خفگی داره یه وقت خدای نکرده یه تیکه کوچکش کنده بشه بپره تو گلوش