۳ پاسخ

اول از برنج یا گندم استفاده کن بد کم کم گندم وموز یا گندم وخرما بگی ولی سعی کن تا شیش ماهگی فقط برنج یا گندم بدی سرلاک جو وجودوسرم میتونی بدی من از پنج ماهگی شروغ کردم اول گندم وشیر داددم بد کم کک برنج وشیرم اضافه وردم روزی دووعده غذابش دادم الان دیگه گندم وموز با گندم وخرما میدم وسوپم اژافه کردم فرنی اینام میتونی بدی ولی از کم شروع کن بد دوهفته که فرنی خورد بادامم یزره یزره با سافی رنده کن بریز تا به سه تا برسه روزی یزره بادام زیاد کن

سرلاک رو معمولا میگن از ۷ بدین من خودم ۶ ماهگی دادم سرلاک گندم و موز دادم چون ماهور وزنش پایین بود

سلام الان زوده ۶ماهش که شدبده من سرلاک برنج میدم