۷ پاسخ

دختر منم اینجوری خیییلی کش وقوس میاد توخواب حتی موقع دستشویی وبادمعده خییلی زورمیزته دکتر گفت کولیک هستش اما داروندی بهتره عکس العمل طبیعی بدن خودبچس چون داخل بدن داره تکامل پیدامیکنه

قلنج داره. بدنش خسته. با روغن بجه خوب بدنش روزی دوبار ماساژ بده تا خوب شه. یا شایذم دلش درد میکنه

دخمل منم اینطوریه☹

دختر منم همینجوره ،دلشون درد میکنه ،گریمیچرم میدم فایده نداره ،کولیک ایز میگن خیلی خوبه ،من کولیک ایددادم اثر نداره

دختر منم اینجوریه کولیک داره

دخترمنم اینجوری بود دکترگفتش قلنج شده قبتجشدگرفتیم خوب شد

سلام احتمالا بخاطر کولیک و نفخ باشه پسرمنم اینجوریه براش گریپ میکسچر نوشت با بیولاکت بازم از دکترش بپرس