مامانا کسی دور و برش بوده که نوزاد کرونا بگیره ؟؟؟

۵ پاسخ

دور برم کسی نبود.ولی وقتی بچم دنیا اومده بود زردی داشت بیمارستان بستری بودقسمت نوزادن بودیم خیلی ها از نوزدان که دنیا اومده بود کرونا داشتن همونجا بستری بودن....یا بعضی مادرا کرونا داشتن زایمان میکردن بچشون سالم بود مادر بچه رو جدا میکردن......هوففف دلمون همه رفته بود اونجا خدایا سرهیچکی نیاره🙏🏻🤲🏻به حق همین شب های عزیز این کرونا ریشه کن بشه

بله ولی درمان شد.حتی دوستم خانوادگی گرقتن بچه در خد سرما معمولی بود

توبیمارستان بودیم وقتی مادره زایمان کرددیدندعلائم کروناداره ازنوزاده هم سی اسکن گرفتن دیدن بچه هم مشکوک ب کروناس

تو شهر ما ی بجه شیش ماه رو گرفت. بعد تشنج کرد مرد.

سلام نه عزیزم من نمیشناسم