۴ پاسخ

عزیزم وقتی تبش میاد پایین با دارو دیگه نذار بره بالا مدام چک کن دمای بدنشو تا دیدی به ۳۷/۵ رسید براش دستمال نمدار با آب ولرم روی پیشونی،شکم و دور مچ پاش بذار که دمای بدنش بیاد پایین تر

سلام.حتما ببرین دکتر تا بررسی کنه ببینه ازچیه ک دارو تاثیرنداره

سلام خیلی مراقبش باش دائم تبشو چک کن یهو بدنشو سرد و گرم نکن اما کم کم لباسشو کم کن با آب ولرم و نمک پاشویه کن پشت گردنش و زیر بغلش دستمال نمدار بذار اگه از تبش سه روز گذشت و خوب نشد دوباره ببر دکتر حتما... اگه بعد سه روز بدنش دونه دونه های قرمز زد دیگه نگران نباش یه ویروس بوده خودش خوب میشه فقط تبشو کنترل کن

سلام هرچند ساعت شیاف رو تکرار میکنید شربت پروفن رو با شکم خالی نباید بدید ها پاشویه ش کنید گل ختمی رو از عطاری بگیرید بجوشونید بمالید به بدنش برا تب خیلی عالیه پیاز رو برش بدید بزارید کف پاش جوراب پاش کنید اونم خوبه