۱۱ پاسخ

به نظر من شما رژیم غذایی رو کامل رعایت نمیکنی عرق نعناع رو بعد از هر وعده غذا بخور به کوچولو هم مقداری کم بعد از شیر دهی بده شکم دختر من مثل بادکنک بود من چیزای نفاخ نخوردم شیر رو کلا حذف کردم عرق نعناع هم خودم وهم به دخترم دادم خیلی تاثیر داشت

سگا گریپ و هر ۶ ساعت ۵ سی سی امتحان کن. پسر منم خیلی نفخ داشت شکمش الان خوب شده

بهش عرق نعنا و نبات و یکم آب جوشیده بده

سلام عزیزم.اول اینکه حتما و حتنا رژیم غذایی خودت رو باید رعایت کنی که مدتد غذتیی نفخ اور نخوری حیوونکی نی نی ها خیلی اذیت میشن.بدون استثتا خودت بعد از هر وعده غذایی عرق نعنا بخور و میتونی به نی نی هم بدی.و من هر روز ۵ قطره کولیکز میدم به پسرم عالیه‌.شماهم امتحلن کن بنظرم.

عزیزم هرشب قطره بی بی کر بده
من دخترم اصلا خواب نداشت
اون میدم سریع دل دردش خوب میشه و میخوابه

اگر درد داره ایزی کول خیلی عالیه

عرق نعنا بخور من به دخترمم میدم

شیره چهار زیره امتحان کن عالیه

بی بی کر هم خوبه من ب پسرم دادم

اگرشیرخودت رومیدی خودتم چیز نفاخ نخور یه ذره عرق نعنانبات بده

دامتیکون رو هم امتحان کن