۳ پاسخ

سلام پسر من میخورد فرنی و حریره بادام اما از وقتی سوپ بهش دادم دیگه فرنی و حریره نخورد منم براش درست کردم دیدم نمیخوره درست نکردم دیگه . بله میشه به سوپش چیزای دیگه هم اضافه کنی از قبیل جو پرک بلغور گندم رشته فرنگی یا برنج
نصف گوجه پنج یا شش حلقه هویج جعفری و یا گشنیز خشک سیب‌زمینی کمی نمک و با کمی ابلیمو طعم دارش کنید ک یه موقع بخاطر هویج و سیب زمینی یبوست نگیره

چرا نمیشه عزیزم سوپ مقوی ترم هست و به قول خودتون هر هفته یه چیز جدید به سوپ اضافه کنید که اگه حساسیت داشت متوجه بشید فقط چون سنش کمه سوپ خیلی ساده بهش بدین و اینکه شش ماهش شد می تونید به فرنی سیب پوره شده اضافه کنید یا موز که مزه دار بشه و بچه بخوره حریره بادوم هم اگه بچتون رفلاکس داره اصلا نباید بدین چون بدترش می کنه و بچه بالا میاره

سعی کن فقط ی چیزیو ندی
لعاب برنج
سرلاک برنج
پوره میوه
سویق
اینارو امتحان کن