۳ پاسخ

قرص شیر افزا بگیر از داروخونه کاملا گیاهی منم خودم استفاده میکنم شیرمم زیاده

درضمن احتمالا ۴،۵روز طول بکشه تا شیرت بیاد نگران نباش شیرافزا بخور انگور انجیر مایعات زیاد بخور

سلام عزیزم سعی کن زیر دوش آب گرم سینه ها تو ماساژ بدی نحوه ماساژ تو گوگل هست بزنی میاره، بعدش باشیر دوش یاباا دست بدوش آغوز خیلی سفت هست ولی هرچی بیشتر بدوش بیشتر باز میشن وشیرت زودتر میاد اگر بچه کنارته میتونی هربار بدی مک بزنه مک زدن نوزادخیلی بیشتراز دوشیدن شیر تو میاره، درضمن شیرافزای گالاکتومید بخرازداروخونه خیلی به افزایش شیرت کمک میکنه سعی کن زود زود بدی بچت سینتو بخوره اینجوری خیلی بهتره