۴ پاسخ

سلام عزیزم.... اون روز یکی از مامانا کته بود گوش پاکن رو چرب کنید بعد اروم بزن اول مقعدش..... شکمش کار میکنه.... منم اون روز امتحان کردم دخترم پی پی کرد😂😂من از روغن زیتون استفاده کردم

ترنجبین بده و شکنشو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون بمال

عزیزم کولیک که نداره ؟با وازلین و گوش پاک کن روده بچرو تحریک کن یا شیاف گلیسیرین بذار براش

سلام
دختر منم اینجوری بود برم پیش متخصص بهش قطره خوراکی کولیکید هر ۸ ساعت ۷ قطره تجویز کرد، کارساز بود، خودت باید کره و روغن حیوانی زیادی استفاده کنی تا شیرت روغنی باشه که نوزاد بتونه راحت پی پی کنه