۴ پاسخ

دختر من ریفلاکس داره... با تجویز دکتر از پایان چهار ماهگی بهش غذای کمکی دادم... فرنی ، سوپ ، سویق، انواع پوره ، گلابی ، سیب، انگور، موز... تقریبا همه چی بهش میدم و خدا رو شکر مشکلی نداشته ... الانم دو روزه بهش زرده تخم مرغ میدم

گلم از لعاب برنج‌شروع کن بعد فرنی. بعد حریره بادام.
عزیزم برای شروع در چهارماهگی باید بچتون یکی از این سه مورد رو داشته باشه.
رفلاکس
کم وزنی
تمایل و واکنش زیاد به غذا
برای انواع غذای بچه هم تو اینستا این پیجو فالو کن انواع غذا با دستور پخت و رده سنی رو گذاشته.
فقط چون میگن از شش ماه شروع کنین غذا رو پایین ترین رنجی که نوشته شش ماه هست.

عزیزم بچه هایی ک کولیک و رفلاکس شدید دارن دکترا ترجیح میدن از ۴ ماهگی شروع بشه غذای کمکی مث ۶ ماهگی با فرنی و اینا دگ

چهار ماهگی ب نظرم زوده معده ش هنوبرا هضم غذاضعیفه