۸ پاسخ

بچتوبا آب هندونه بشور،، با کاسنی،، بشورش تندتندشیربده،، قطره شیرخشت بده،، خودت چیزای خنکی بخوربذارخوب بشه

پسرمن ۴،۵ روزگی زردی گرفت،هرروز شیرخشت ترنجبین به مقدارخیلی کم تو شیشه درست میکردم بهش میدادم میخورد،خودمم هندونه،عرق کاسنی میخوردم و بهش شیرمیدام خداروشکرروز۷،۸ بهترشد

عزیزمن زردی گرفت اوایل بستریش کردم بعدازمایش گرفتن مرخصش کردن ولی چشماش زردبودترنجبین هر۱ساعت۱باریک قطره چکون بهش دادم.خودتم ادویه وگرمی نخور کاهوبخور وعرق کاسنی.بازم دکترببرازمایش بده ببین دکترچی میگه هر۱ساعت ۱بارشیرش بده هرقدرادرارکنه زودتردفع میشه

سلام دختر من تا چهل روزگی زردی داشت بردم دکتر بهم گفت سه روز فقط شیرخشک نان بهش بدم با این روش خوب شد

خودت شربت آبلیمو با خاکشیر بخور قطره شیر خشت هم از عطاری بگیر واسه بچه ت گرمی مثل زیره ونبات نخور

پسرمن هنوز خوب نشده

منم شبیه تو بودم دخترم ۱۵ روزش بود زردی داشت من بیلی ناستر اسم قطره زردیه بهش دادم و هر دوساعت شیر میدادم خوب شد نگران نباش رازیانه بخور شیرت بیاد بتونی بچه رو سیر کنی میگن شیر خشت و ترنجبین هم خوبه ولی امکان داره معده بچت ضعیف باشه بهتره شیرتو زیاد بهش بدی تا گیاهی

سلام عزیزم
اره پسر منم از 3 روزه گی زردی گرفت تا 30 روزه گی کم کم خوب شد نگران نباش