۵ پاسخ

خخخ اره ماهم گرفتیم کروناس

اره عزیزم ماهم گرفتیم دکتر تو تلویزیون میگفت اگه حس بویایی رو از دس بدی صددرصد کروناس تو سرماخوردگی همچین چیزی نیس

اگه عزیزم بویایی و طعم نمیفهمی کرونا هست ولی استرس نده به خودت،بگو دکتر بیاد تو خونه معاینت کنه و ۱۴ روز با همسرت تو خونه قرنطینه بشین
غذای تازه و‌آبکی بخور
و میوه خیلی تاثیر داره
غذای سالم گیاهی استفاده کن
چیزی نیست میگذره
حس بویایی که میره یعنی اخراشه
فقط اگه با کسی در ارتباط بودی اطلاع بده ازمایش بده که مبتلایان زیاد نشن

وزیربهداشت چندروز پیش اعلام کرد اگه حس بویایی وچشاییتون رفت کرونا دارین

سلام شما هم بویایی نداری؟اگ اینطوره به احتمال زیاد بله متاسفانه ولی نگران نباش و به خودت استرس وارد نکن