۸ پاسخ

سلام عزیزم،ی دکتری بود میگف از نَنی (گهواره های قدیمی)استفاده کن،آروم میشه،دخترمنم کولیک داره تا تو ماشین میشینیم آروم میشه

من فقط ابجوش نبات میدم هیچ دارویی هم نمیدم چون تاثیرنداره تنهاچیزی هم که بچمواروم میکنه همینه

عرق نعنا با آبجوش نبات طبیعی ترین چیزیه که میشه به نی نی داد

بچه منم کولیک داشت همه کارا کردم همه چیزا دارم باید موقعش تموم بشه فقط آبجوش نبات بهش بده خیلی خوبه

براش ننو ببند. یا برو دور دور. یک مدل بغل کردن هم اینه که بچه رو پشت به خودت بگیر یک دست رو بزار لای پاش و نگه دار دست دیگه زیر چونه و کمر بچه کمی خم.و به چپ و راست تکون بده. خیلی موثره

پستونک ارامش میده

قطره دایمیتکون‌و شربت گریپ میکچر

سلام گهواره بهترین راهه