۳ پاسخ

آره شکم من مثل قبل شده من قبل از بارداریم شکم نداشتم خودش شکم جمع میشه ولی من بعد از این که بخیه هامو کشیدم دکترم گفت گن بزن یکی دوماه گن زدم ورزش نکردن اصلا الانم مثل سابق شده تخت شده ی چیز دیگه هم تویی بارداریم شکممو میبستم با ی شال که شکمم نیوفته هم ترک نخوره اینم دکتر بهم گفت الانم خدارو شکر نه شکم دارم نه ترک داره شکمم

سلام بعضی از دکترها انجام میدن ولی من از دکترم پرسیدم گفت خطر داره این کارو نمیکنم بیمارستان صارم انجام میده ولی خیلی گرونه سزارینش

من مثل قبل شدم
با ورزش
توی بارداری هم ورزش کردم