۷ پاسخ

اینا از احتمالا از شیرتون باشه

اگر رو زبونش داخل لپش ولبش باشه برفکه حتما باید درمان شه با نیستاتین خودتونم هر روز روزی چند بار نیستاتین بزنین به سینه هاتون وگرنه بیشتر نیشه ادیتت میشه نی نی تون

سلام عزیزم برفک نیست شیره که میخوره زبونش سفیده

سلام عزیزم همینه :-( پسر منم بود دارو ندادم خانومای اینجا گفتن از شیره برفک نیست الان زیاد شده به تمام لب و سقف دهانش سرایت کرده نیستاتین میدم الان ولی میخوام ببرم دکتر جواب نمیده دیگه به نیستاتین

اشکال نداره به خاطر شیره که میخوره احتمالا خودت غذا وچایی رو داغ میخوری

طبعیه اون شیره ک مونده رو زبونش دختر من از این بد تر بودن سریعا بردم دکتر گف شیر مونده رو زبونش کم کم میره

الان نگاه کردم روی لب بالا و پایینش هم هست از این سفیدک ها 😭😭😭😭الهی بمیرم بچم ایطوری شده حالا من چیکا کنم چه خاکی ب سرم بریزم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭