۵ پاسخ

من ماه اخر کلا چیزای گرم رو از غذام حذف کردم و خنکی خوردم و ده روز اول زایمان هم همینطور و خداروشکر بچم اصلا زردی نگرفت با وجپد اینکه دکتر گفت بچه خودش کاملا طبعش گرمه و زیاد نباید بپوشونیش و داغ بشه.

عزیزم زردی گرفتن یا نگرفتن بچه ب خوراک مادر نیست وقتی ب دنیا میاد بیلی روبین خونش بالاست باید چندین بار تا کلیش خوب کار کنه تا ب مقدار طبیعی در بیاد.

عزیزم عرق کاسنی و آب انار و آب آلبالو و کلا چیزای خنک بخور بچه رم خیلی گرم نگه ندار ...من تا ۱۰روز زایمانم هم عرق کاسنی خوردم ..خداروشکر زردی هم نداشت...البته میگن ب گروه خونی مادر و بچه هم مربوط میشه

کاسنی و شاهتره بخور عزیزم گرمیجاتم سعی کن نخوری

من یه مقاله خوندم نوشته بود زردی ربطی به خوراک مادر نداره فعل و انفعالات خونی مادر با جنین که باعث زردی میشه.