۴ پاسخ

سلام احتمالا زیادی شیر میخوره بالا میده، شما تعداد دفعات رو زیاد کن ولی قبل اینکه خودش ول کنه خودت از دهنش بگیر. آروقش هم بگیر
دکتر برا دل پیچه اش بهم قطره کولیکز داد گفت شبا ۸ قطره بهش بده. چون ۱۲ روزشه میتونی بهش بدی موردی نداره

سلام احتما رفلاکس داره هر یک ساعت فقط ۵ دقیقه بهش شیر بدین و بعد از شیر خوردن حالت ایستاده نگهدارین و باد گلو بگیرین

عزیزم سر خود به بچه هیچی نده ببر دکتر دارو بده گلم

خاکشیر بهش بده اول خاکشیر تمیز بشوربعد اندازه دوتا قاشق غذاخوری بو بده ودوقاشق هم بونداده بت بوداده ها مخلوط کن بعدش آسیاب کن هرشب اندازه نصف ناخن بریز توقاشق مربا خوری شیر خودت هم روش بریز بده بخوره خیلی عالیه هم خوابش خوب میشه هم دل دردش ول میشه وهم روی وزن گیریش بسیار موثر هست