۶ پاسخ

شیرخشک آپتامیل نزدیک ترین ب شیرمادر. خواهرمن میده

من نان میدادم همش استفراغ میکرد . استفراغشم پرشی بود و بعضی وقتام می‌پرید گلوش . الان یک هفته اس بهش نمیدم خداروشکر خیلی بهتر شده فردا می‌خوام ببرمش دکتر ببینم میگه چه شیری بهش بدم

منم نان میدم خیلی خوب میخوره و رشدشم تا الان یذره حتی بالای خط سبز نمودار بوده تپلی شده پسرم 😁 دکترش گفت نان خیلی عالیه اگه یموقع نسازه میرن سراغ مارکای دیگه.

من که تاحالا نان ندادم اما بعید میدونم تراریخته باشه کی گفته؟!من بیومیل ۱ میدم خداروشکر میسازه باید ببینی چی باش میسازه.به من دکتر گفت

نان سنگین
ببلاک 1 بده

مونده چ شیری ب بدنش بسازه اگه نان رو خوب میخوره و مشکلی نداره عوض نکن