۸ پاسخ

سلام دخترمنم ساعت۱۲ میخابه فقدبراشیربیدارمیشه تا ۱۱ صبح خوابه

چ بدی اخه خانم .دکتر میگه بچه ها از۲۴ ساعت باید۲۰ ساعت بخابن و تغذیه بچه خابه.خداروشکرر کن دختر ما همش بیداره

خواهری برو خداروشکر کن خوابش خوبه به همه کارات میرسی و مثل بچه ی ماها کم خواب نیست.پیش کسی نگو تا چشم نخوره

بخوابه که خیلی خوبه .دختر من که کمبود خواب داره با ی صدای کوچیکم چشمش بازه

سلام دختر منم همینجوره باید تو خواب بزور شیرش بدم.

سلام عزیزم اشکال نداره طبیعی بچه رو به رشد فقط سعی کن عصرا نزاری بخوابه باهاش بازی کنی باهاش تو خونه راه برو همه جا خونه رو بهش نشون بده باعث میشه بچه ذوق کنه و ترجیح میده بیدار باشه تا بخوابه

نه عزیزم
نوش جونش هرچی میخابه
فقط شیرو حتما بهش بده شده برو کنارش بخاب شیرش بده حتی اگه خابه

نه خداروشکر کن عزیزم میخوره و میخوابه وزن میگیره ولی باهاش بازی کنید و اموزشای لازم رو بهش بدید تا ذهنش قوی بشه