۸ پاسخ

خانم مال منم لجبازه وقتی از ترس رفتم سونوگرافی قشنگ تکون میخورد وقتی صدای قلبش میشنوم جلو دکتر لگد میزنه وقتی خانه هستم اصلا مثل چیزی نیست تو شکمم هر چیزی هم میخورم آرومه خداییی نمیدانم چرا این طوری شده

حساس نشو بچه ام اذیت نکن میخوابه بیدار میشه استرسم بگیری اصلا تکوناشو‌نمیفهمی

مال منم اینطوری شده ها حس میکنم کم تکون میخوره الان ک گفتم فردا میرم بهداشت تکون خورد😓

وای منم اونشب رفتم وقتی نوارقلبومیگرفت انقدلگدزد ابرومو پیش مامابرد گفت خانم ببین چه لگدی میزنه قشنگ باخاک یکسان شدم بعدش اومدیم خونه اروم شد🤣🤣

برا منم همینه،فقط دوس دارن بترسوننت

وای عزیزممم خب ورجه وورجه میکنه ولی تو متوجه نمیشی من بعضی وقتا تنهام بهش میگم الان تکون بخور یه لگد بزرگ میزنه اما وقتی میخوام به شوهرم نشون بدما چناااان آرومه که انگار یه عروسک بی جونه

عزیزم خوب اونم نیاز به استراحت و خواب داره الان احتمال زیاد خوابیده

اخی شاید شما حس نمیکنی عزیزم