۴ پاسخ

عزیزم اینایی که داروخانه ها دارن ایرانی و ۱۲۵ میل هست.اونایی که پیج های معتبر میفروشن ۲۲۵ میل خارجی هست و وزن دهی عالی داره.خیلی خیلی خوبه.دختر من نمیخوره اصلا شیشه اونایی که بچه هاشون عادت شیشه دارن واقعا خوبه.یکی از اقوام امتحان کرده بود.

من شیر مایع اینفترینی گرفتم خوب نبود پسرم بالا اورد براش سرلاک میوه ای و سویق کودک گرفتم برای وزندهی خیلی عالیه

اگه منظورتون این شیرهایی هست که تبلیغ میکنن فک نکنم موثرباشه

سلام یعنی چی شیر مایع