۶ پاسخ

نیمروکن براش ببین بازم نمیخوره روشم کنجدبریز

حتما خودتم بدغذایی و تو دوره بارداری هرچیزی نخوردی

خانومی من اول ب دخترم آب‌پز میدادم اصلا دم دهنش نمی‌برد با هرچی امتحان میکردم خرما موز یا بستنی. بعد نیمرو کردم با یکم سبزی خشک نعنا و شنبلیله. حالا اینو دوس نداره. فعلا رفتم سراغ املت با یکم نمک و لیموترشم عالیه. دوست داشته خداروشکر.

با کره سرخش کن
یعنی همون نیمرو

خودش درست میشه با کوکو اینا شروع کن میلماهم نمیخورد تا یکی دو هفته پیش یهو یه روز صبحانه واسه خودم نیمرو درست کردم با کره گفتم بذار یه امتحان بکنم اینگونه بود که وی تخم مرغ را خورد و من گشنه ماندمی همی 😂😂😂😂😂کلشو خورد واسه من نذاشت الان دیگه دوست داره میخوره تو الویه و کوکو و همه جوره مخصووووصا نیمرو با کره

سلام.. هر مدلی درست کنی.. نمیخوره..؟