۱۳ پاسخ

تو گهواره براتون هفته بیست و چهار زده پس چطور جنسیت نمیدونید

اون به تجربه برمیگرده که درست تشخیص بده یانه ولی درکل باتجربه باشه میتونه احتمالی تشخیص بده...

یه احتمال و حدسه که خیلی وقتا اشتباهه

این تشخیص ها قطعی نیست

نه فداتشم حدسیه و از تجربه به دوست منم ماما گفت صدای قلب بچت عین دختراست پسر شد بچش

منم ۱۱ هفتم بود مامای بهداشت ازروی آزمایش خونم گفت ۷۰ درصد دختره... همسایمونم از تعدادضربانش گفت دختره

دکترا بصورت علمی تایید نمیکنن ولی ضربان قلب دختر با پسر فرق داره. قلب دختر تند تر میزنه

نه اصلا ربطی به جنسیت نداره

ربطی نداره
ب منم گفتن صداش شبیه پسره
ولی گل دخترررره❤️😍😍

سلام بلع دختر ضربان قلبش تندتره تا پسر

ن اصلا ربطی ب جنسیت نداره بعد مگ هفته بیست و چهار نیسی؟

اره عزیزم دخترا قلبشون تند تر از پسرا میزنه دکترا متوجه میشن

آره عزیزم. منم هشت هفتم بود مامانم که خودش ماماست از صدای قلبش گفت پسره