۳ پاسخ

خوب شیر میخوره ؟ بچه ای که خوب شیر بخوره چیزیش نیست . قبل از بردن به دکتر دو سه نوبت پهلوها و شکمش ‌و زیر گلوش رو با وازلین چرب کنید و‌لباس گرم بهش بپوشانید البته اینایی ک گفتم قبل خواب . دیدین خوب شد دارو نمی خواد

ن ببرش دکتر براش شربت میده پسرمن سرماخورده بوداصلا علایم نداشت هی گفتم خوب میشه بینی همش اب میومد جدی نگرفتم تفلی بچم سرماخورده بوده قطرم میرختم ولی فایدن نداشت بردم دکتر دکتر دوتا شربت بهش داد اونارو الان ی هفته هس میدم سینشو بازکرده چ صدایی میده دارع خوب میگنه دیگ من نمیدونستم سرما خورده سینشم اصلا صدا نمیداد ولی خورده بود دیگ اون دادم تفلی بچم اروم میشد درد داشت همش گریه میکرد

تا وقتی علائم دیگه ایی و تب نداره با قطره آب ریزش کنترل کنید و اگه علایم اضافه شد حتما ببریدش دکتر