۶ پاسخ

والا من تو اینستا یه پیج دارم خیلی از سویق تعریف میکنن من گرفتم امروز به دستم رسیده میخوام استفاده کنم ببینم چجوریه

اره گلم خیلی خوبه

من اول خودم خریدم دارم میخورم به نطرم رو شیرم اثر مثبت گداشته و وزن پسرم هم خداروشکر خوبه ،حالا غذا خورش کنم میخوام بهش بدم سویق های متاسب رو
ولی ماه های اخر بارداری سویق سنجد خریدم و خودم اثر داشت وزن پسرم ۳۴۰۰ بود با اینکه من خیلی اشتهای خوردن نداشتم تو کل بارداری وزن خوب گرفته بود

راستش من سویق نمدونم چیه خوشحال میشم بگین چی هس

من سویق سنجد و کودک میدم حتی رفلاکس پسرم بهتر شد

برین تو اینستا سویق رادین بزنین
خیلی کیفیت عالی و خوبی هم داره من فعلا خودم دارم میخورم تا بعدا به پسرم بدم