۳ پاسخ

عزیزم کولیک داره.‌بعد از شیردهی حتما آروغشو بگیر غذاهای نفاخ هم نخور. با کیسه آب گرم روی شکمش رو گرم کن. سشوار روشن کن رو شکمش هم گرم میکنه هم صداش بچه رو آروم میکنه. اگر به هیچ وجه خوب نمیشه ببرش با ماشین یه دور بزن تو ماشین ساکت میشه. و در نهایت اگه همه اینا جواب نداد باید صبر کرد تا دوره کولیکش بگذره. دارو هم کولیکز خوبه. پدی لاکت و دایمتیکون و شربت گریپ واتر هم خوبه

گل محمدی بجوش با کمی نبات زود دلش خوب میشه

اگه شکمش درده و شکم روی نداشته براش دارو گیاهی فلوس بخیسون و بده