۴ پاسخ

مامانا این چه کاریه، اجازه بدین بچه با وزن متعادل خودش به دنیا بیاد چرا دوست دارین وزن زیاد بگیره؟میدونین وزن زیادی به دنیا بیاد چه بیماری هایی با خودش میاره؟وزن متعادل بین ۲/۵ کیلو تا ۳/۵ کیلو هست بیشتر از این متعادل نیست

سلام لیدی میل خیلی خوبه اگ نبود ترومام بگیر من ترومام خوردم گوشت بستنی خشکبار ماهی خرما شیر تخم مرغ زیاد میخوردم بچم چهارکیلو دنیا اومد فقط یه قوطی ترومام خوردم اونم مرتب نمیخوردم چهار پنج روز یه بار میخوردم

اره دیگه چاق میکنه بچه وزن بگیره
من خوردم خوب بود

من خوردم واسه وزن گیریه خب اگه اضافه وزن داری نخور