۲۸ پاسخ

سلام من هم اصلا حالت تهوع نداشتم.. بچم پسره.... ولی ربطی ب این چیزا نداره‌‌‌...
چون‌مامانم زمان حاملگیش تهوع نداشت‌ ‌.. من هم ب اون رفتم...
از دکترم پرسیدم ک همه تهوع ندارم من اصلا ندارم.. بهم گفت واسه این چیزا غصه نخور...برو خداروشکر کن...

سلام عزیزم من بچه اولم پسربود از همون هفته پنچم ویار داشتم حالت تهوع شدید به این چیزا نیس خوشحال باش که حالت خوبه

نه بابا کلاااا به هیچ علائمی ربط نداره. منم اینجوریم. همه علائمم هم به پسر میخوره اما سونو گفت دختره🥰 فقط سونو درسته علائم و اینا حرفه.

چ ربطی داره منم اینطور بودم اصلا نداشتم تا هفته13حالت تهوع شروع شد اونم ی ماه بعدش خوب شدم بچه ام دختر😊

نه عزیزم مال من دختره
مثل شما بودم

سلام منم اصلا حالت تهوع نداشتم فقط فشارم پایین بود
نی نی مون پسره
حالا نمیدونم ربطی داره یا نه

ربطی ب جنسیت بچه نداره

سلام نه ربطی نداره من بچه اولم دختر بود از اول حالت تهوع های شدید داشتم تا اواسط بارداریم اما برای بچه دومم که خداروشکر اونم دختره اصلا حالت تهوع نداشتم تا اخر ۳ ماهگیم از ۳ ماهگی به بعد حالت تهوع های خیلی بدی داشتم حتی الانم این حالت هارو اینقدر زیاد دارم که خدا میدونه. مهم اینه بچه ات سالم باشه حالا ویار داشتن نداشتن یا دختر پسر بودنش مهم نیست برو خداروشکر کن که بهت رو کرده و بهت بچه سالم داده خیلی ها حسرت بچه رو میخورن

هیچ ربطی نداره، الکی ذهنت رو درگیر این چیزها نکن

عزیزم هفتهای اول اصلا تهوع نداری از هفته ۱۳ به بعد تهوع میگیری

نه ربطی نداره منم اینطوری بودم بچم دختره ☺️ به نظر من اونایی که قوای جسمیشون و تغذیشون خوبه اینجوری هستن

منم همينطور بودم اما بچه ام دختر شد. به اين چيزا نيست. فقط سونو مشخص ميكنه همين

سلام...من هم اینطوری بودم تا اخر بارداری اصلا نه تهوع داشتم نه حال بد بچه م پسره...خواهرم هم دقیقا همین حال رو داشت بچه ش دختره...ولی کسایی که بچه شون پسره به شدت هوس شوری و کسایی که دختر باردارن به شدت هوس شیرینجات میکنن.

نه عزبزم بدن هرکس یجوره مامان من سر داداشک تا خوده صبح زایمان تهوع داشت

ربطی نداره عزیزم منم بچم پسر بود ولی حالت تهوع و همه چی هم داشتم

درست نیست من ویارم سر بارداری دوم ام ک پسر بود خیلی شدید تر از قبلی بود ک دختر

سلام منم تا هفته شما نداشتم ولی بعدش داشتم ربطی به جنسیت هم‌نداره معلوم نمیکنه

نه ربطی نداره. منم بچم پسر بود حالت تهوع داشتم. جاریمم سر بچش دختر بود اونم حالت تهوع داشت

سلام عزیزم ربطی نداره منم ویار نداشتم بچم دختره...هورمون حاملگی به بدنمون میسازه

سلام ربطی به جنسیت نداره نی نی من پسر بود قبل از اینکه تست بدم همش بالا می اوردم و ویار هم در طول بارداری زیاد داشتم

منم مثل شما بودم کل بارداری اصلا نه ویار داشتم نه حالت تهوع حالم خیلی خوب بود بچم هم دختره.
ولی الان عوض همه اون راحتی که تو بارداری داشتم داره درمیاره رفلاکس و آلرژی داره طفلکم.

نه عزیزم من از اول بارداریم تا الان اصلا حالت تهوع نداشتم بچمم دختره

سلام نه ربطی نداره من از اول حاملگی ویار شدید داشتم وتاالان که۳۸هفتم دارم‌ بچمم پسره

تازه از هفته هشتم ببعد کم کم شروع میشه زوده هنوز

من تاسه ماهگی نمیدونستم حاملم هیچ علامتی نداشتم بچم دختره

سلام منم مثل شما هستم و وقتی پرسیدم گفتن یه تعدادی هستن که تهوع تجربه نمیکنن،اما دقیق نمیشه ربطش داد ب جنسیت، چون کسانی رو دور و اطرافم دیدم که بچشون پسر بود ولی تهوع شدید داشتن

ربط نداره از هفته ۹ علائمت شروع میشه

نه اصلا ربطی نداره .