۶ پاسخ

سلام،گلم غذاهای انگشتی رو امتحان کنید،معجزه میکنه...ماکارونی های کوچیک هستش اونا رو براش درست کنید با کلم بروکلی بخار پز

سلام عزیزم
پسر منم همینجوری شده ولی ی سری غذاهایی که خوشش میاد درست میکنم کامل میخوره
مثلا املت گوجه خیلی دوست داره درست میکنم کامل میخوره ولی مثلا درعوض بهش تو صبحانه نون و پنیر میدم اصلا نمیخوره
براش چیزهای مختلف امتحان کن

سلام مامانای مهربون.میدونید خواص سویق کودک چیه؟باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛پرپشتی مو؛تامین ویتامین و تقویت سیستم ایمنی؛راحت دندان دراوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم.ادرس پیجم @Savigh.ghavoot
واتساپ ۰۹۰۱۶۰۴۷۸۴۲

خوب غذاروبزارین جلوی خودش بخوره هرچقدرکه خودش بخوره کافیه اصلا اجبارش نکنید درکنارش هواپیمابازیکنید یهو خودتون بخورید بزارید فکر کنه چیه که من نباید بخورم بعدمیخوره

براش غذای انگشتی درست کنید ،سیب زمینی سرخ کنید ،کوکو.....،بگذارید جلوش که خودش بخوره ،امکان داره دهانش برای دندان در آوردن دردبکنه قبل از غذا یک چیز سرد بدین دهنش بکنه از ژل لثه اطفال استفاده کنید

منم همین دردو دارم بچه من هیچی نمیخوره ن غذا نه هیچی ..دیگ ازدسش دیونه شدم خخ