۵ پاسخ

من امروز یه دونه خرما با آب جوش حل کردم بعد ۲ تا ۳ تا بیسکوییت مادر خورد کردم بعدش ۲تا ۳ سانت موز له کردم توش همه رو مخلوط کردم پسر بد غذای من ازش خوشش اومد خورد

پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی با کدوحلوایی
خرما و جو دو سر و موز
مرغ یه تیکه با سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی با برنج یا رشته یا جو میکس کن بده بهش
انواع خوراک لوبیا سبز و گوشت
پوره لوبیا سبز و...

كته بده مثلا بزار مرغ يا گوشت بپزه برنج رو بريز تو آب گوشت و مرغ كته بشه خيلي خوشمزه ميشه ي كم هم كره بنداز توش

ماست بده
خرما بده ، میوه و آبمیوه بده

شیربرنجم خیلی خوبه