۹ پاسخ

خوابه حتما عزیزم
بچه من منو دق میده بعضی وقتا تکون بخوره
بعضی روزا اینطورین کم تکون میخورن
نگران نباش عادیه همین که دو بار تکون خورده یعنی سالمه بزار بخوابه

منم اینطوری بودم دیروز و امروز کم تکون خورده

نگران نباش گلم همون دوبار کافیه.یروزایی کم تکون میخورن طبیعیه

عزیزم کوچولوت خوابه حتما

شاید خوابه عزیزم منتظر بمون منم امروز نی نیم تکون نخورد

بعضی روزا کمتر تکون میخورن فکر میکنی ۲بار بوده من الان حرکتاشو خیلی واضح متوجه میشم هم هفته شمام بودم متوجه میشدما نه به این واضحی حتما تکون خورده شما متوجه نشدی ولی کلا یه روزا کمتره مثلا من ردی شکمم یه چیزی میندازم که تاریک میشه سریع تکون میخوره همون لحظه بردارم نور بیاد دیگه تکون نمیخوره خیلی بامزس همسرم تا دستشو میزاره رو شکمم‌تکون نمیخوره دیگه شمام حالا بخواب پهلو چپ امتحان کن یه چیز شیرین بخور یه پتو رو شکمت بنداز تاریک و گرم‌بشه ببین‌تکون میخوره من موزیکم‌میزارم تکون میخوره

تو این‌سن همینجوره ممکنه در طول روز اصلا تکون نخوره ولی اگه روز بعدم تکون نداشت نگران کنندس

اهنگ بزار با صدای بلند

من اینقدر به این چیز فکر کردم دیوانه شدم😭چند روز پوست شکم آدمو پاره میکنن چند روز آروم به فکر ما نیستن😣از بس لوسن😁عادیه عزیزم همان دوبار کافیه