۶ پاسخ

سلام خانومی خوبی؟ مشکل بجت حل شد؟ سرشو بالا میگیره؟

مادرای عزیز ببخشید که ناراحتتون کردم ولی چون به چشم میدیدم که اون پدر و مادر چقدر سختی کشیدن تو سرما و گرما رفتن تهران و اومدن ولی بینتیجه نشدن و پسرشون خوب شد و اگر همونطوری میموند مشکل ساز میشد و مدیون بچه میشدن چون بچه نمیتونست بگه که مشکل داره و خداروشکر خوب شد پس یه دکتر نشون بدینشون خیالتون راحت بشه

سلام به همه خانم هایی که بچه هاشون گردنشون رو نگه نمیدارن به خاطر اینکه خیالتون راحت بشه یه دکتر ببرید یکی از اقوام نزدیک ما پسرش پنج ماهه بود که گردنشو نمیتونست نگه داره بردن دکتر شاه حسینی آزمایش خون گرفتن مشکل داشت از پنج ماهگی بردن تهران دکتر و الان پسر کوچولوی ما ۱۳ سالشه و خوب شده به خاطر خودتون و سلامتی بچه هاتون یه بار ببرید دکتر آشنای ما پسرش رو میبردن پیش دکتر فرشیدی و دکترطلیعه زمان تهران و در ابهر هم دکتر شاه حسینی تشخیص داد

سلام دختر منو میزارم رو شکم روی پاهام ک بهش فشار نیاد گردن گرفته نگران نباش چندبار در روز اینکارو کن گردن میگیره، هر

باید بذاریش رو شکم تا گردنش سفت یکی دو دقیقه رو سکم بذارتش تا گردنش سفت شه

عزیزم الان باید گردن بگیره حتما دکتر ببرش