۴ پاسخ

سلام عزیزم یخوره اب داغ و نبات بهش بده از صدتا داروهم بهتره ایشالا ک خوب میشه اروغشم حتما بگیر

سلام عزیزم من امروز پسررم دلدرد داش بهش ابجوش نبات و یک قاشق چای خوری کوچیک عرق نعنا توش ریختم بهش دادم و بعد بیس دقیقه ترنجبین داذم بهش یکم راهش بردم تو بغلم اروم که شد رو پام خابوندمش بیدار که شد خوب شده بود

بهتره ببری دکتر ،،،البته قدیما با داروی گیاهی بچه رو اروم میکردن ولی خب معده بچه ضعیفه سرخود چیزی بهش ندی بهترع

عزیزم بهتر که دکتر معاینش کنه شاید دل درد نباشه ولی اگر یقین داری که دل درد داره میتونی قطره پدی لاکت روزی پنج قطره بهش بدی