۸ پاسخ

دختر منم همین طوری بود و خارش لثه اش زود شروع شد و تا ۴ماهگیش من روی سینه ام میخوابوندمش و تنها حالتی بود ک میخوابید و آروم میشد،باید باهاش مدارا کنی، دکترش گفت از ۶عصر اونو خودتو لخت کن، و تو بغلت نگهش دار تا آرامش داشته باشه تا ۲ ساعت،

دختر منم اینطور شده با اینکه تا حالا من همچین چیزی ندیدم ازش این روزا خیلی نق میزنه

داره لثه سفت میکنه خیلی درد داره

من دستاشو میبندم و با صدای جاروبرقی میخابونمش

عزیزم داره لثه سفت میکنه ب خاطره اونه

پسر منم همینطوریه،کلافم کرده دیگه

لثه هاشون داره سفت میشه. موقع خوابش براش لالایی بذار یا صدای آب صدای سشوار صدای فن. آروم‌میشه.
ببین چه صدایی رو دوست داره
پسر من تا ماه پیش عاشق صدای بارون بود

عزیزم من پستونک دادم به دخترم فقط موقع خواب