۳ پاسخ

قبلش که نه نیاز نیست ،بعدشم که اگه روش حلقه ختنه کردی یه پماد میده که هرروز باید بزنی تاخوب بشه ،معمولا از سه تاشش هفت روز حلقه میفته .حتی دکتر پسر من گفت نیازی نیس پوشکش رو شل ببندی مثل همیشه ببند که همین طور من رفتار کردم خیلی زود خوب شد اصلا فکرش رو نمیکردم اینقدر آسون باشه

سلام عزیزم هیچ کاری نیاز نیست بکنی فقط به هیچ عنوان قبلش استامینوفن نده خطرناکه

سلام نیم ساعت قبلش دوبرابروزنش استا بدید ی پوشک تمیز یک سایزبزرگترهم واسش ببرید