۸ پاسخ

بچه های منم همینجور بودن درست میشع نگران نباش عزیزم شاید رفلاکس داره

من از دکتر گیاهی پرسیدم
گفت ترنجبین بده بهش
رفلاکسش بند اومد و بچم شرو کرد وزن گیری ترنجبین عالیه

حتما ببرش دکتر چون همین شیر آوردن بالا باعث کم وزنی بچه میشه

این طبیعیه گلم. باید حتما آروغش رو بگیری. اول اینکه باید شبیدار نگهش داری و شیر بدی. بعد آروم آروغش رو بگیری. گاهی دو سه تا آروغ باید بگیری. این تا موقعی که خودش بتونه غلت بزنه ادامه داره. یکی دو ماه دیگه اوضاع بهتر میشه.

سللم عزیزم اگر خیلی بالا میاره و علاوه بر اون بی قراره باید ببریش دکتر رفلاکسه

سلام عزیزم .من این دوره رو گذروندم .😊پسرت رفلاکس داره ببرش دکتر .اکثر بچه ها دچار رفلاکس میشن .آروغشو حتما بگیر .سرشو شیب دار بزار .نیم ساعت بعدازشیر به صورت قائم نگهش دار.اینا توضیحاته برای بچه هایی ک بالامیارن .ولی حتما ببر دکتر خوب میشه .من دخترمو بردم سه ماهگی امپرازول داد .😊

سلام بعد از شیر دادن تا ی رب بیس دقیقه بچه رو روشونتون بزارید واروم پشتشو ماساژ بدین نخوابونیدش و بالشتش بلند تر باشه حدودا ۳۰ درجه سرش بالاتر از بدنش باشه

بالا اوردن زیادس رفلاکسه بچه رو روشیب بذار سرشو بعدآروغ سریع نخوابونش یکم رو دوشت نگهدار