۹ پاسخ

همه ی بچه هااینجورین یچی شیرین بخور ب پهلوش و اونم قع ب شوهرت بگو دست بزاره تامتوجه شه

من شوهرم میگه من میترسم بهش اسیب بزنم 😐دست بزارم رو شکمش شوهرم از ایناست که بچه تا ۴ ماه بغل نمیکنه میترسه
ولی یه بار اجیم گفت بیاین جوجه درست کنیم من حال نداشتم داشتم به شوهرم‌میگفتم اجی گفته بیاین جوجه یهو بچه همچین موج مکزیکی زد شوهرم کیف کرد😂گفت بلندشو بریم بچم جوجه دوست داره

وای دقیقا من فکر میکردم فقط واسه من اینجوریه و هعی ضایع میشم. انقدررتکون میخوره تا باباش یاعمه هاش میخان دست بزارن حسش کنن دیگ تکون نمیخوره

دخترمنکه من دست میزارم تکون نمیخوره باباش دست میزاره تکون میخوره 🤐🤐

دقیقا پسر من هم از این شیطونی ها میکنه😀

ما حرف زدنمون رو قطع نمیکنیم اونم مثلا میخاد مشارکت کنه تکون میخوره.اینطوری مچشو بگیرید

اره همین شکلین همشون حالا تو هفته های بالاتر بهتر میشه

وای دقیقا😂😂😂😂😂ولی الان ک بزرگتر شده خودش از رو شکمم میبینه.. بالاخره از ضایگی در میایم

بله دقیقا مال ماهم اینطوری شیطونن همشون