۱۱ پاسخ

خب از رو نمودار رشد میتونی ببینی
اینجوری وزن کوچولو رو با بقیه کوچولوها مقایسه نکن شاید یکی وزن‌ بدو تولدش بیشتر باشه و تا الان رشدش بیشتر از کوچولو شما باشه اونجوری نگران میشی از رو نمودار رشدش ببین که خیالت راحت بشه ولی به نظر من وزنش خوبه پسر من الان ۵ ماهش ۸۰۵۰ kg البته وزن پسر اکثرا از دختر بیشتر میشه تو رشد

عزیزم باید ببینی نمودار رشدش چطوریه. نباید با هیچکس مقایسه کنی. هر بچه بدو تولد یه وزنی داره و با توجه به تغذیه و شیر مادرش یا شیر خشکی که میخوره و وضعیت جسمانی که داره وزن میگیره و رشد میکنه. اگه نمودار رشدش طبیعی نشون میده جای نگرانی نیست

وزن تولدش چقد بوده عزیزم کیان من ۳ بود تو ۴ ماهگی ۶۴۰۰ بود بهداشت گفت خوبه دکترش گفت کمه باید ۷ کیلو میشده شیر خشک کمکی داد با یه روغن بریزم توش یه هفته ایی ۵۰۰ گرم اضافه کرد ولی دکتر گفت بازم بدم

نمودار رشد تو کارت واکسن هست لطفا این نگرانی های الکی رو کناربذارید

عزیزم وزنش باید دوبرابر رمان تولدش باشه نباید با کسی مقایسه کنی

پسرم شیش ماهشه ۶۵۰۰هس😔

عزیزم نسبت به وزن تولد میسنجن. بایدنگاه کنی به نمودارهای کارت واکسیناسیونش. من پسرم وزن تولدش ۳ کیلو بوده وزن واکسن چهارماهگیش ۷ کیلو.البته بگما دخترا معمولا ریزه میزه ترن

سلام دختر من ۷۸۰۰ بود
اما نینی شمام فک کنم خوبههه ها اگه سه کیلو‌بوده تولدش الان ۶ کیلو‌خوبه💝

سلام همش ۵۰۰ گرم کم داره
اونم شید خودتوم رو تقویت کنید و ویتامینشو حتما بهش بدید
منم دخترم ۶ کیلو بود متخصص نوزادان بهم گفت چیکار کنم

پسر منم 6و 800 بود .... نه خیلی هم خوبه ماشاءالله بهش 😍

سلام عزیزم خوبه ک