۹ پاسخ

سلام عزیزم تو بیمارستان بهم گفتن شیر مادر تا ۴ ساعت محیط بیرون ۴۸ ساعت داخل یخچال و ۴ ماه تو فریزر باشه اصلا مشکلی نداره

نه مشکلی نداره عزیزم.ولی شیر سرد نده به بچه دل درد میگیره نیم ساعت زودتر دربیار بذا تو ظرف اب گرم تا گرم بشه.از فر یاماکروفر یا سولاردام یا ازاین قبیل وسیله ها برا گرم کردنش استفاده نکن

نه خراب نمیشه ولی از یخچال ک دراوردی بلافاصله نده بهش بذار یکم تو دمای محیط بمونه

سلام شیر تو شیشه دربسته تادوساعت تو هوای اتاق سه روز دریخچال ویک ماه در فریزر میشه نگه داشت فقط اگه بخای گرمش کنی باید شیشرو بزاری تو اب داق تا خودش کم کن گرم بشه باید رو حرارت نزاری

شیر مادر تا ۳ ساعت بیرون از یخچال و تا ۷۲ ساعت توی یخچال و تا ۳ماه توی فریزر موندگاری داره

تو شيشه هم اگه حنسش پيركسه فك كنم ميشه

سلام نه عزیزم خراب نمیشه شیر مادرو میشه نگهداشت فقط شیر خشکو بیشتر از دو ساعت نمیشه

نه مشکلی پیش نمیاد.تا ۳ ساعت بیرون یخچال.۶ ساعتم تو یخچال.یک ماهم تو فریز میتونی نگه داری
از یخچالم دراوردی شیشه رو بذار تو ظرف اب گرم .گرم بشه بعد بخوره

ميتونى ظرفاي مخصوص نگهداري شير بخرى و فريزر بذاري تا ٦ ماه قابل استفادس