سلام ببخشید تو nt جنسیت مشخص میشه

۴ پاسخ

به صورت احتمالی میگن. باز اگر بگن پسر هست احتمال درست بودنش خیلی بیشتر از وقتیه که میگن دختره.

دکتر بر اساس ستون فقرات جنسیت احتمالی رو میده ولی بازم دقیق نیس انومالی دقیق تره

به طور قطعی نه ولی احتمالی میگن

سلام. بعضی ازدکترا اگه جنین موقعیت مناسبی داشته باسه به طور احتمالی جنسیت جنین رو مشخص میکنند اما این صد درصد نیست و جنسیت قطعی تو انومالی یا ۱۶ هفتگی گفته میشه